Tervetuloa Herkuttelemaan buffet-pöydän antimilla
teatterin omassa ravintolassa!

Ravintola toimii teatterin ravintolatiloissa Suurella näyttämöllä, Eino Salmelaisen näyttämöllä, Kellariteatterissa ja TTT-Klubilla. 
Tilausravintolamme palvelee vähintään 20 henkilön ryhmiä. Voitte ruokailla tiloissamme ennen esitystä tai päiväesityksen jälkeen.

TEATTERIMENU (voimassa syyskaudella 2023)

ALKUUN

Savustettuja muikkuja ja tillipestoa (M,G)

Piparjuurella ryyditettyä perunasalaattia, puolikuivattuja tomaatteja sekä rucolaa (VE,G)

Viherversosalaattia, marinoitua punasipulia, granaattiomenaa ja sitrusvinegrettiä (VE,G)

Teatterin foccacciaa sekä tapenadea (VE)

PÄÄRUOKANA

Naudan paahtopaistia punaviinikastikkeessa (M,G)

Rosmariiniperunoita ja tomaattista kasvishöystöä (VE,G)

JÄLKIRUOKA

Sitruunavanukas ja vadelmaa (L,G)

35€/hlö

Lisäksi kahvi/tee +1,50€/hlö

TEATTERIMENU (voimassa kevätkaudella 2024)

ALKUUN

Vihersalaattia ja grillattua halloumijuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, kalamata-oliiveja ja sitrusvinegrettiä (L,G)

Kikherne-couscoussalaattia (VEG)

Katkarapu-kylmäsavulohi-perunasalaattia (M,G)

PÄÄRUOKANA

Kukkoa viinissä (M,G)

Savupaprikalla maustettua perunaa (M,G)

Vaahterasiirapilla valellut uunijuurekset (M,G)

Focacciaa

JÄLKIRUOKA

Appelsiinimoussea ja tummaa suklaata (L,G)

35€/hlö

Lisäksi buffetin yhteydessä kahvi/tee +2,00€/hlö

Varaukset ja lisätiedot: zllagv+ggg-grnggrev.sv, p. 0600 308 333 I zvn.enhgvb+ggg-grnggrev.sv , p. 044 720 1370



m=maidoton, l=laktoositon, vl=vähälaktoosinen, g=gluteeniton, ve=vegaani

Lisätietoja tarjoiltavista ruuista sekä niiden sisältämistä aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta
(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011).

MUUTOKSET MAHDOLLISIA. PIDÄTÄMME OIKEUDET HINNAN MUUTOKSIIN.