Tervetuloa Herkuttelemaan buffet-pöydän antimilla
teatterin omassa ravintolassa!
Ravintola toimii teatterin ravintolatiloissa Suurella näyttämöllä, Eino Salmelaisen näyttämöllä, Kellariteatterissa ja TTT-Klubilla.
Tilausravintolamme palvelee vähintään 20 henkilön ryhmiä. Voitte ruokailla tiloissamme ennen esitystä tai päiväesityksen jälkeen.
TEATTERIMENU (voimassa syyskaudella 2023)
ALKUUN
Savustettuja muikkuja ja tillipestoa (M,G)
Piparjuurella ryyditettyä perunasalaattia, puolikuivattuja tomaatteja sekä rucolaa (VE,G)
Viherversosalaattia, marinoitua punasipulia, granaattiomenaa ja sitrusvinegrettiä (VE,G)
Teatterin foccacciaa sekä tapenadea (VE)
PÄÄRUOKANA
Naudan paahtopaistia punaviinikastikkeessa (M,G)
Rosmariiniperunoita ja tomaattista kasvishöystöä (VE,G)
JÄLKIRUOKA
Sitruunavanukas ja vadelmaa (L,G)
35€/hlö
Lisäksi kahvi/tee +1,50€/hlö
TEATTERIMENU (voimassa kevätkaudella 2024)
ALKUUN
Vihersalaattia ja grillattua halloumijuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, kalamata-oliiveja ja sitrusvinegrettiä (L,G)
Kikherne-couscoussalaattia (VEG)
Katkarapu-kylmäsavulohi-perunasalaattia (M,G)
PÄÄRUOKANA
Kukkoa viinissä (M,G)
Savupaprikalla maustettua perunaa (M,G)
Vaahterasiirapilla valellut uunijuurekset (M,G)
Focacciaa
JÄLKIRUOKA
Appelsiinimoussea ja tummaa suklaata (L,G)
35€/hlö
Lisäksi buffetin yhteydessä kahvi/tee +2,00€/hlö
Varaukset ja lisätiedot: zllagv+ggg-grnggrev.sv, p. 0600 308 333 I zvn.enhgvb+ggg-grnggrev.sv , p. 044 720 1370
–
m=maidoton, l=laktoositon, vl=vähälaktoosinen, g=gluteeniton, ve=vegaani
Lisätietoja tarjoiltavista ruuista sekä niiden sisältämistä aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta
(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011).
MUUTOKSET MAHDOLLISIA. PIDÄTÄMME OIKEUDET HINNAN MUUTOKSIIN.